Філософська рефлексія розвитку науки і техніки в ХХ сторіччі - Рижак, Л. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2010)
Рецензія на монографія Володимира Мельника “Філософія. Наука. Техніка: методолого-світоглядний аналіз”. – Львів: Видавничий центр ЛНУ імені Івана Франка, 2010. – 592 с. A review on a monograph of Volodymyr Melnyk “ Philosophy. Science. Technique: Methodologically-Ideological Analysis”. – Lviv: Publishing Center of Ivan Franko Lviv National University, 2010. – 592 pp.