Три фактора успеха крупного бизнеса Украины на международном рынке - Саламатина, Л.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Досліджено три фактори успіху національного бізнесу на міжнародному ринку: людський, виробництва і фактор ринку. Роглянуто складові вартості циклу експлуатації виробів, які впливають на його конкурентоспроможність і вибір клієнтів на міжнародному ринку.
---------- Представлены три фактора успеха большого бизнеса Украины на международном рынке: человеческий, производства и фактор рынка. Рассмотрены составные стоимости цикла эксплуатации изделий, которые влияют на егконкурентоспособность и выбор клиентов на международном рынке.
---------- Three factors of success of large business of Ukraine on the international market are presented. They are: human factor, production factor and market factor. The component parts of the cost of explotation cycle for product are considered. They affect the product competitiveness and the choice of clients on the international market.
-----------