70-річчя члена-кореспондента НАН України В.К. Симоненка (Вісник НАН України, 2010)
4 липня виповнилося 70 років відомому економісту, політичному і державному діячу членові-кореспондентові НАН України Валентину Костянтиновичу Симоненку.