70-річчя члена-кореспондента НАН України Ю.М. Савченка (Вісник НАН України, 2010)
25 липня виповнилося 70 років відомому вченому в галузі гідромеханіки членові-кореспондентові НАН України Юрію Миколайовичу Савченку.