Політична діяльність в умовах соціально-правової держави - Бебик, В. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2010)
Аналізуються концептуальні засади політичної діяльності в історії політичної думки. Означаються детермінанти політичної діяльності, чинники її результативності. Подається типологія політичної діяльності та стилі політичної поведінки. Також наводяться типологія видів політичних відносин та процесів політичного розвитку, на які спрямована по літична діяльність. Conceptual principles of political activity in the history of political idea are analysed. Determinants of political activity, factors of its effectiveness are determined. Typology of political activity and styles of political conduct are given. A typology of types of political relations and processes of political development, which political activity is directed on are also given.