Дух філософії та філософія духу - Волошин, В. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2010)
Рецензія на навчальний посібник Людмили Рижак "Філософія як рефлексія духу". Львів: Видавничий центр ЛНУ імені Івана Франка, 2009. – 640 с. A review on a tutorial of Liudmyla Ryzhak "Philosophy as a Refl ection of the Spirit". Lviv: Publishing Center of Ivan Franko Lviv National University, 2009. – 640 p.