Безпека людського розвитку та умови її реалізації в Україні - Стежко, Н.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Викладено сутність безпеки людського розвитку. Зроблено обгрунтування переліку показників для оцінки рівня безпеки людського розвитку. Здійснено аналіз рівня безпеки розвитку людини в Україні.
---------- Изложена сущность безопасности человеческого развития. Осуществлено обоснование перечня показателей для оценки уровня безопасности человеческого развития. Проведен анализ безопасности развития человека в Украине.
---------- The essence of human development safety is presented. The list of indicators to estimate the level of human development safety in Ukraine is made.
----------