80-річчя академіка НАН України С.І. Кучука-Яценка (Вісник НАН України, 2010)
2 серпня виповнилося 80 років видатному фахівцю в галузі зварювання металів тиском академікові НАН України Сергію Івановичу Кучуку-Яценку.