80-річчя члена-кореспондента НАН України Ю.В. Мільмана (Вісник НАН України, 2010)
19 серпня виповнилося 80 років знаному вченому в галузі фізики міцності матеріалів членові-кореспондентові НАН України Юлію Вікторовичу Мільману.