Удосконалення бюджетування на вугільних підприємствах шляхом упровадження трьохрівневої моделі - Бондаренко, Я.П. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто понятійний апарат з питань конкурентоспроможності країни, конкурентних переваг, види конкурентних переваг, методики оцінки конкурентоспроможності країни, що надаються різноманітними міжнародними організаціями. Виділено основні етапи розвитку економіки України, фактори, що впливають на рівень її економічного розвитку.
---------- Рассматривается понятийный аппарат по вопросам конкурентоспособности страны, конкурентных преимуществ, виды конкурентных преимуществ, методики оценки конкурентоспособности страны, предлагаемые разнообразными международными организациями. Выделены основные этапы развития экономики Украины, а также факторы, влияющие на уровень ее экономического развития.
---------- This article examines notional terms concerning competitiveness of a country, competitive advantages and their kinds, methods of evaluation of country competitiveness proposed by different international organizations. The basic stages in development of the economy of Ukraine, factors having influence on the level of its economic development are distinguished.
-----------