Целеполагание в системах принятия решений - Берсуцкий, А.Я. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто особливості формування цілей прийняття рішень при виникненні проблемних ситуацій. Наведено класифікацію цілей відповідно до результатів і часових аспектів.
---------- Рассмотрены особенности формирования целей принятия решений при возникновении проблемных ситуаций. Приведена классификация целей в соответствии с результатами и временными аспектами.
---------- Specific features of forming goals in decision making are considered if problem situations arise. Classification of goals according to the results and time aspects is given.
----------