Вплив конвергенційних процесів на розвиток соціокультурного середовища в Україні - Яремчук, Р. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2008)
Розкрито вплив конвергенційних процесів на розвиток соціокультурного середовища в Україні, а також окреслено можливі шляхи подолання кризових явищ трансформаційного періоду українського суспільства в культурній сфері. Influence of convergence processes on development of socio-cultural environment in Ukraine is exposed, and possible ways of overcoming of crises phenomena of the Ukrainian society transformational period in cultural sphere are also outlined in the article.