Референдуми як стратегії політичних партій - Шведа, Ю. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2008)
У статті аналізується референдум як політична інституція та стратегія політичних партій, їх різновиди та місце в системі сучасної представницької демократії. The article examines a referendum as a political Institution and as a strategy of political parties, its types and role in the modern representative democracy.