Людиновимірність науки і техніки в техногенному суспільстві - Рижак, Л. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2008)
Рецензія на підручник Е. Семенюка і В. Мельника "Філософія сучасної науки і техніки". – Львів: Світ, 2006. – 152 с. A review on a textbook of E. Semeniuk and V. Mel’nyk "A Philosophy of Modern Science and Engineering". – L’viv: Svit, 2006. – 152 p.