Про необхідність включення до Угоди щодо регіонального розвитку спільних заходів з розвитку рекреаційної діяльності в Донецькій області - Снігова, О.Ю. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Проаналізовано зміст нормативно-правової бази стимулювання регіонального розвитку у сфері рекреаційної діяльності на договірній основі. Обґрунтовано необхідність та надано пропозиції з формування спільних заходів центральних та місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо розвитку туризму та рекреаційної діяльності в Донецькій області.
---------- Проанализировано содержание нормативно-правовой базы стимулирования регионального развития в сфере рекреационной деятельности на договорной основе. Обоснована необходимость и предоставлены предложения пформированию совместных мероприятий центральных и местных органов исполнительной власти и органов местного самоуправления относительно развития туризма и рекреационной деятельности в Донецкой области.
---------- Normative and legal base as for encouraging regional development in the sphere of recreational activity on contractual basis is analyzed. The necessity is grounded and the proposals are given to joint the efforts of central and local executive authorities and of local governments in development of tourism and recreational activities in the Donetsk region.
----------