Активізація наукової діяльності молоді: нормативно-правовий аспект - Риндзак, О. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2006)
Проаналізовано та систематизовано чинні нормативно-правові акти, що регулюють наукову діяльність загалом і молоді зокрема. Представлено графічну модель нормативно-правового регулювання наукової діяльності молоді. Розроблено рекомендації щодо вдосконалення законодавчої бази розвитку науки. The analysis and systematization of the existing normativelylegal acts which regulate scientific activity on the whole and the youth in particular are carried out. The graphic model of the normatively-legal adjusting of the scientific work of young people is represented. The recommendations for improving of the legislative basis of the scientific development are suggested.