Проблеми індивідуального й суспільного здоров’я в контексті трансформації соціальної мобільності - Шевчук, Л. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2006)
Проаналізовано проблеми індивідуального й суспільного здоров’я в контексті трансформації соціальної мобільності, розкрито авторське розуміння змісту поняття "трансформація соціальної мобільності", запропоновано заходи, спрямовані на подолання цих проблем. Problems of the individual and public health in the context of transformation of social mobility are outlined and analysed, the author’s understanding of maintenance of a concept opens up "a transformation of social mobility", the measures directed on overcoming of these problems are offered.