Інвестиційні аспекти підвищення конкурентоспроможності економіки - Ткаченко, А.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Підкреслено необхідність розробки нової інвестиційної політики, заснованій на лібералізації режиму залучення і функціонування як вітчизняних, так і зарубіжних інвесторів.
---------- Подчеркнута необходимость разработки новой инвестиционной политики, основанной на либерализации режима привлечения и функционирования как отечественных, так и зарубежных инвесторов.
---------- The necessity for development of new investment policy based on libearization of the domestic and foreign investors functioning is underlined.
----------