Суть соціальної політики та аналіз її моделей в соціальних державах - Четверикова, Л. (Соціогуманітарні проблеми людини, 2005)
У статті розглянуто поняття соціальної політики, досліджено її основні напрями та суб’єкти. Проаналізовано моделі соціальної політики, притаманні соціальним державам. The author analyses the concept of social policy and studies its main directions and subjects. The patterns of social policy characteristic to social states are analysed.