Вплив інвестиційної культури на формування ділової репутації підприємства - Коренєв, Е.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто співвідношення ділової репутації та інвестиційної культури підприємства, зроблено висновок про їх тісний взаємозв’язок, який виявляється через динаміку різного роду рейтингових показників.
---------- Рассматривается соотношение деловой репутации и инвестиционной культуры предприятия и делается вывод об их тесной взаимосвязи, проявляющейся в динамике различного рода рейтинговых показателей.
---------- The correlation of business reputation and the investment culture of an enterprise is considered. The author draws the conclusion about their close connection that becomes apparent in a dynamics of different kinds of ratings.
----------