Оцінка сегмента жіночої робочої сили на ринку праці Донецького регіону - Бойченко, О.Б. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто кон’юнктуру жіночого сегмента ринку праці, яка характеризується наявністю диспропорцій у співвідношенні попиту і пропозиції робочої сили. Надано оцінку пропозиції жіночої робочої сили на ринку праці Донецького регіону. Запропоновано заходи щодо забезпечення ефективної зайнятості жінок.
---------- Рассмотрена конъюнктура женского сегмента рынка труда, которая характеризуется диспропорциями в соотношении спроса и предложения рабочей силы. Дана оценка предложению женской рабочей силы на рынке труда Донецкого региона. Предложенмероприятия по обеспечению эффективной занятости женщин.
----------- State of the female labour segment is considered, it is characterized by disproportions in labour force demand and supply ratio. The suply of female labour on the labour market in the Donetsk region is estimated. The measures are offered to provide efficient employment of women.
----------