У ракурсі – камерно-вокальний жанр - Кушнірук, О. (Студії мистецтвознавчі, 2010)
Рецензія на посібник: Бабинець Н. Камерно-вокальні твори сучасних композиторів Галичини для концертмейстерських класів: навчальний посібник. – Л.: Сполом, 2010. – 208 с.