Синтез інформаційних технологій для вибору і оброблення параметрів води - Микитин, Г.В.; Сікора, Л.С. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім. Г.Є. Пухова НАН України, 2010)
Розроблена концепція синтезу інформаційних технологій для відбору і оброблення параметрів води в рамках інформаційної моделі вплив - властивості. The concept of synthesis of information technologies was
developed for selection and processing parameters of water in the information model
influence – properties.