Біля витоків Української академії наук - Реєнт, О. (Вісник НАН України, 2010)
Рецензія на книгу: Онопрієнко В.І., Щербань Т.О. Джерела з історії Українського наукового товариства в Києві. – К.: ДП «Інформ.-аналіт. агентство», 2008. – 352 с.