60-річчя члена-кореспондента НАН України Л.А. Дубровіної (Вісник НАН України, 2010)
30 вересня виповнилося 60 років відомому книго- і джерелознавцю, діячеві бібліотечної та архівної справи члену-кореспонденту НАН України Любові Андріївні Дубровіній.