80-річчя члена-кореспондента НАН України Є.М. Ганапольського (Вісник НАН України, 2010)
8 вересня виповнилося 80 років відомому вченому в галузі радіофізики і квантової акустики твердого тіла членові-кореспондентові НАН України Єлю Марковичу Ганапольському.