Генезис системи інноваційного розвитку - Зубенко, О.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розкрито природу й подано визначення основних елементів сфери, системи, господарського механізму регулювання інноваційною діяльністю в їх взаємозв'язку на макро-, мезо- і мікрорівні суб'єктів економічної діяльності.
---------- Раскрыта природа и даны определения основных элементов сферы, системы, хозяйственного механизма регулирования инновационной деятельности в их взаимосвязи нмакро-, мезо- и микроуровне субъектов экономической деятельности.
---------- The nature of main elements of sphere, system, economic mechanism for innovative activity regulation is explained, and their definitions are given in their interconnection at macro-, meso- and microlevels of the subjects of economic activity.