Кріпацький театр в Україні: здобутки інструментального музикування - Ядловська, З. (Студії мистецтвознавчі, 2009)
Стаття присвячена розвиткові кріпацького музичного театру та традиціям інструментального виконавства. Статья посвящена розвитию крепостнического музыкальногоо театра и традициям инструментального исполнительства. The article deals with the development of the serf musical theatre and the traditions of instrumentation.