Васильєв В. А. Апексей Афанасьевич Кокель: 1880-1956 : Жизнь и творчество - Ламонова, О. (Студії мистецтвознавчі, 2009)
Огляд монографії: Васильєв В. А. Апексей Афанасьевич Кокель: 1880-1956 : Жизнь и творчество / В.А. Васильєв ; [науч. ред. В. И. Ковтун]. - 2-е изд., испр. и доп. - Чебоксары: [Б. и.], -2009. - 335 с. Critics: Vassyliev V. A. Аleksiy Аphanas’evych Kokel: 1880–1956: Life and Creative Work / V. A. Vassyliev. The 2 nd Edition corrected and completed. – Cheboksary, 2009. – 335 p.