Історія вітчизняної сільськогосподарської дослідної справи в контексті українсько-польських взаємин - Вергунов, В. (Вісник НАН України, 2010)
Рецензія на книгу: Колесник В. Відомі поляки в історії Вітчизни: біографічний словник. — Вінниця: ВМГО «Розвиток», 2007. — 1008 с., іл.