70-річчя члена-кореспондента НАН України А.О. Тареліна (Вісник НАН України, 2010)
10 жовтня виповнилося 70 років відомому вченому в галузі енергомашинобудування та загальнотехнічних проблем енергетики членові-кореспондентові НАН України Анатолію Олексійовичу Тареліну.