70-річчя члена-кореспондента НАН України В.П. Шелеста (Вісник НАН України, 2010)
15 жовтня виповнилося 70 років відомому вченому в галузі теоретичної фізики членові-кореспондентові НАН України Віталію Петровичу Шелесту.