Оцінка та інструментарій антикризового управління - Ткаченко, М.О. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Розглянуто питання щодо застосування, впливу та ефективності антикризових процедур під час упровадження їх у систему управління у період тяжкого фінансового становища підприємства. Запропоновано системний підхід в управлінні кризовими ситуаціями.
---------- Рассмотрен вопрос относительно применения, влияния и эффективности антикризисных процедур во время внедрения их в систему управления в период тяжелого финансового положения предприятия. Предложен системный подход в управлении кризисными ситуациями.
---------- The article considers the issue related to application, influence and effectiveness of anti-crisis procedures during their introduction in the management system when the financial state of an enterprise is hard. The system approach to the management of crisis situations is suggested.
----------