Оціночні показники зниження собівартості виробництва будівельно-монтажних робіт - Струмінська, Л.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2007)
Головну увагу зосереджено не просто на проблемі-завданні, що стоїть перед учасниками будівельного інвестиційного проекту, зі зниження собівартості будівельно-монтажних робіт та віслідкування імовірності виникнення ризику від здійснення спрямованих на це заходів, а на підкресленні впливу на вирішення даної задачі кожного фактора окремо та в комплексі системи показників “економія витрат – ризик”.підкресленні впливу на вирішення даної задачі кожного фактора окремо та в комплексі системи показників “економія витрат – ризик”. ---------- Главное внимание сосредоточено не просто на проблеме-задании, которая стоит перед участниками строительного инвестиционного проек- та, по снижению себестоимости строительно-монтажных работ и отслеживанию вероятности возникновения риска от направленных на это мероприятий, а на подчеркивании влияния на решение данной задачи каждого фактора отдельно и в комплексе системы показателей “экономия расходов – риск” . ---------- Main attention is focused not only on the problem concerning reduction in the prime cost of building and assembly works and tracking the risk that might arise in result of measures undertaken for designing the investment project but on emphasizing the influence that is made by every factor on solution of this problem, separately and in the complex of the system of indicators “expenditures economy – risk”. ----------