Безручко О. В. Педагогічний метод О. П. Довженка - Горевалов, С. (Студії мистецтвознавчі, 2009)
Рецензія на книгу: Безручко О. В. Педагогічний метод О. П. Довженка: навчальний посібник. – Вінниця: Глобус-Пресс, 2008. – 208 с.