Уточнення (Студії мистецтвознавчі, 2009)
Уточнення до статті Р. Росляка «Програма з техніки акторської майстерності В. С. Юнаковського у Державному технікумі кінематографії ВУФКУ» у числі 2 за 2009 рік.