Специфіка фразеологічної реалізації заперечення в українській мові - Баган, М.П. (Мовознавство, 2010)
У статті проаналізовано функціональні можливості фразеологізмів у вираженні заперечення, систематизовано заперечні фразеологізми, з'ясовано основні способи формування в них заперечного значення. In article functionality of phraseological units in negation expression is analysed, negative phraseological units are systematised, thebasic ways of formation in them of negative value are found out.