Яхонтова Т.В. Лінгвістична генологія наукової комунікації - Помірко, Р. (Мовознавство, 2010)
Рецензія на монографію: Яхонтова Т.В. Лінгвістична генологія наукової комунікації. - Л.: Вид. центр ЛНУ ім. І. Франка, 2009. - 420 с.