Особливості оцінки економічної ефективності бізнес- планів технічного переоснащення вуглевидобувних підприємств за кошти державної підтримки - Стариченко, Л.Л.; Цикарева, В.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Обґрунтовано особливості визначення і застосування показників загальної, виробничої та бюджетної економічної ефективності бізнес-планів технічного переоснащення різнорентабельних вуглевидобувних підприємств для конкурсного їх відбору до інвестування за кошти державної фінансової підтримки.
----------- Обоснованы особенности определения и применения показателей общей, производственной и бюджетной экономической эффективности бизнес-планов технического переоснащения разнорентабельных угледобывающих предприятий для конкурсного их отбора к инвестированию за средства государственной финансовой поддержки.
---------- Specific features in identifying and using the indices of total, production and budget economic efficiency of technical reequipment business-plan are grounded for mining enterprises which are to be chosen for investing at the expense of state financial backing.
-----------