Использование кластерного подхода при формировании промышленной политики - Меркулов, Н.Н. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Розглядається кластерний підхід як один із варіантів промислової політики. Аналізуються моделі кластерної політики, структури й життєвий цикл кластерів, проведено порівняння з інтегрованими бізнес-групами.
---------- Рассматривается кластерный подход как один из вариантов промышленной политики. Анализируются модели кластерной политики, структуры и жизненный цикл кластеров, проведено сравнение с интегрированными бизнес-группами.
---------- The cluster approach is considered as one of variants of industrial policy. Models of cluster policy, structure and life cycle of clusters are analyzed and compared with integrated business groups.
----------