«Українська біографістика у сучасному науково-дослідному та інформаційному вимірі» Секція міжнародної наукової конференції «Бібліотечно-інформаційний комплекс у контексті розвитку суспільства знань» - Любовець, Н.І.; Попик, В.І. (Українська біографістика, 2010)
7 жовтня 2009 р. за програмою роботи Міжнародної наукової конференції «Бібліотечно-інформаційний комплекс у контексті розвитку суспільства знань» відбулося засідання Секції «Українська біографістика у сучасному науково-дослідному та інформаційному вимірі», шо працювала на базі Інституту біографічних досліджень.