Бібліографічні та довідкові джерела української літературної біографіки кінця ХХ – початку ХХІ століття - Рева, Л.Г. (Українська біографістика, 2010)
У статті зроблено спробу проаналізувати сучасний стан біобібліографічного та довідкового джерелознавства української літературної біографіки. Зроблено висновки щодо її формуючих чинників і напрямків подальшого розвитку. В статье сделана попытка проанализировать современное состояние биобиблиографического и справочного источниковедения украинской литературной биографики. Сделаны выводы относительно её формирующих факторов и направлений дальнейшего развития. In this article an effort was made to analyze the modern condition of the bibliographic and informational source studies of the Ukrainian literary biography. The conclusions were made concerning its forming reasons and directions of its further development.