Книжкове зібрання Федора Вовка у фонді бібліотеки Інституту археології: історія походження - Черновол, І.В. (Українська біографістика, 2010)
У статті розглянуто історію надходження книжкового зібрання Ф. К. Вовка до бібліотеки Інституту археології НАН України. Нині дане зібрання не становить єдиного цілого, оскільки розпорошене по підрозділах фонду. Зроблена спроба виявити книги з приватної бібліотеки Ф. К. Вовка, описано результати першого етапу дослідження. В статье рассмотрена история поступления книжного собрания Ф. К. Вовка в библиотеку Института археологии НАН Украины. Ныне данное собрание не представляет единого целого, поскольку распорошено по подразделениям фонда. Сделана попытка выявить книги из частной библиотеки Ф. К. Вовка (Волков), описаны результаты первого этапа исследования. In the article the entrance history of the book collection of F. K. Vovk to the library of the archeological Institute NAS of Ukraine was examined. At the moment this collection isn’t integral whole as it is dispersed through the fund departments. The attempt was made to fi nd the books from the private library of F. K Vovk, the results of the fi rst research stage were described.