Інтердисциплінарність як спрага цілісності в осягненні особистості - Марченко, Н.П. (Українська біографістика, 2010)
Рецензія на книгу: Генералюк Леся. Універсалізм Шевченка: взаємодія літератури і мистецтва / Л. Генералюк. – К. : Наук. думка, 2088. – 544 с. Review: Generaljuk Lesja. The universalism of Shevchenko: cooperation af literature and art / L. Generaljuk. – K.: Nauk. Dumka, 2088. – 544p.