80-річчя академіка НАН України В.Д. Романенка (Вісник НАН України, 2010)
30 листопада виповнилося 80 років видатному вченому в галузі гідробіології, гідроекології, екологічної фізіології водяних тварин академікові НАН України Віктору Дмитровичу Романенку.