Дослідження впливу збуджувачів на власні частоти та структури поля різних мод у циліндричних діелектричних резонаторних випромінювачах - Прудиус, І.Н.; Яковенко, Є.І.; Голинський, В.Д. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім.Г.Є.Пухова НАН України, 2009)
Numerical simulations influence feed structures on Eigenmode and field patterns
for lower modes of cylindrical dielectric resonance radiator are presented.