Підвищення інформативності ХЛ-сигналу - Притуляк, Я.Г.; Ляпандра, А.С. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім.Г.Є.Пухова НАН України, 2009)
In the article the analysis of informing is conducted to the chemiluminescent signal and the ways of its increase are set.