Побудова віртуальних галерей за інтересом користувача - Ришковець, Ю.В.; Жежнич, П.І.; Литвин, В.В. (Збірник наукових праць Інституту проблем моделювання в енергетиці ім.Г.Є.Пухова НАН України, 2009)
In this article is examined determination of concept interest user and building on
the basis it own virtual gallery.