Оптимальні сценарії регіональної політики - Алимов, О.; Микитенко, В. (Вісник НАН України, 2010)
Рецензія на книгу: Александров І.О. Стратегія сталого розвитку регіону: Монографія [текст] / І.О. Александров, О.В. Половян, О.Ф. Коновалов, О.В. Логачова, М.Ю. Тарасова // за заг. ред. д.е.н. І.О. Александрова / НАН України. Ін-т економіки промисловості НАН України. – Донецьк, 2010. – 204 с.