Проблемы городской и пригородной экономики - Павлов, К.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2006)
Пропонується як особливий напрям загальної теорії регіональної економіки виділити так звану приміську економіку (подібно тому, як існує міська економіка як особливий напрям регіоналістики). Це сприятиме інтенсифікації наукових досліджень у сфері вивчення соціально-економічних проблем приміських районів.
---------- Предлагается в качестве особого направления общей теории региональной экономики выделить так называемую пригородную экономику (подобно тому, как существует городская экономика в качестве особого направления регионалистики). Это будет способствовать интенсификации научных исследований в сфере изучения социально-экономических проблем пригородных районов.
---------- It is suggested to select the so-called suburban economy as a special direction of general theory of regional economy (like to that, how a city economy as a special direction of regionalistics is). It will promote intensification of scientific researches in the field of study of socio-economic problems of suburban districts.
----------